marți, 29 iunie 2021

Transport Animale De Companie

Suntem o firma specializata in transport animale de companie caini si pisici in tara si international. Oferim transport internațional.


Transport Animale De Companie Pet Service Iasi Romania 314 Photos Facebook

De mulți ani lucrează în domeniul transportului animalelor de companie câini și pisici în această perioadă am reușit cu succes să aducem multe animale de companie acasă din toată europa în siguranță pentru a satisface cu.

Transport animale de companie. Suntem o companie specializata in transportul animalelor de companie caini si pisici. Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a page. Transport animale de companie bucuresti ilfov romania.

Astfel orice transport realizat se efectueaza cu masini special dotate autorizate ansvsa pentru. Transport rutier si aerian door to door pentru caini si pisici catre anglia germania olanda franta belgia austria ungaria italia. Transport internațional câini pisici și alte animale cu avionul ne ocupăm de documentația consultanța și alegerea cuștii pentru a ți oferi soluția completă de transport rapid și în siguranță pentru animalul tău de companie precum.

Transport autorizat animale de companie activitatea noastra este 100 legala inclusiv pentru siguranta animalelor transportate. Transport internațional câini pisici și alte animale cu avionul ne ocupăm de documentația consultanța și alegerea cuștii pentru a ți oferi soluția completă de transport rapid și în siguranță pentru animalul tău de companie precum și pentru animale exotice. Transport animale de companie intern și internațional.

1 219 likes 7 talking about this. Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door către cele mai multe țări din europa. Pentru a va putea transporta animalul de companie la destinatie trebuie indeplinite cateva conditii.

Transportam animale in tara. Au botniţã sunt ţinuţi în lesă pe podeaua compartimentului şi dacă nici un călător nu protestează. Transportul animalelor de companie în vagoanele de călători la clasa a 2 a este permis transportul câinilor însoţiţi în anumite condiţii.

Acestea sunt valabile atat pentru transportul pisicilor cat si pentru transportul cainilor. Toate mijloacele noastre de transport sunt autorizate de catre ansvsa pentru transportul rutier al animalelor vii caini si pisici in.


Transport Animale De Companie Caini Pisici Anglia Germania Franta Uk Bucuresti Sectorul 5 Olx Ro


Transport Animale De Companie Caini Pisici Anglia Servicii Animale De Companie Sector 5 Cautare Avansata


Pet Transportation For Dogs And Cats To Switzerland International Transportation Of Pets Dogs And Cats


Transport Caini Si Pisici 23 08 2017 Anglia Germania Belgia Franta Austria Ungaria Transport Animale De Companie Caini Si Pisici In Tara Si International Catre


Access Transportcaini Ro Transport Animale De Companie Caini Si Pisici In Tara Si International Transportcaini Ro


Transport Caini Home Facebook


Transport Animale De Companie Caini Si Pisici In Tara Si International Transportcaini Ro


Transport International Animale De Companie Home Facebook


Transport De Animale Caini și Pisici International In Europa


Transport Animale De Companie Pet Service Facebook 30 Photos


Road Trip To Happiness Transport International De Catei Si Pisici


BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya