miercuri, 25 august 2021

Infanta Elena A Spaniei

A fost regina spaniei pe durata domniei soțului ei 22 noiembrie 1975 19 iunie 2014. Infanta elena a spaniei infanta elena ducesă de lugo elena maría isabel dominica de silos de borbón y de grecia.


Spania Fostul Soţ Al Infantei Elena Să Mă Elimine Nu Mă Interesează

23 iunie 1862 4 decembrie 1946 a fost infantă a spaniei.

Infanta elena a spaniei. Infanta sofía a spaniei sofía de todos los santos de borbón ortiz n. A fost fiică a reginei isabella a ii a a spaniei și s a căsătorit cu vărul ei primar prințul ludwig ferdinand de bavaria. A fost sora mai mare a regelui juan carlos i al spaniei.

13 iunie 1965 madrid este a doua fiică a regelui juan carlos i al spaniei și a reginei sofia a spaniei. Infanta elena şi fostul său soţ jaime de marichalar jaime de marichalar şi a spus părerea cu privire la eliminarea sa de pe pagina web a casei regale şi a statuii sale de la muzeul figurilor de ceară din madrid. 2 noiembrie 1938 este fiica regelui paul i al greciei și soția regelui juan carlos i al spaniei.

Infanta elena ducesă de lugo elena maría isabel dominica de silos de borbón y de grecia. 20 decembrie 1963 madrid este fiica cea mai mare a regelui juan carlos i al spaniei și a reginei sofia a spaniei. 29 aprilie 2007 este al doilea copil al regelui felipe al vi lea al spaniei și al soției lui letizia a spaniei și este a doua în ordinea succesiunii la tronul spaniei.

Infanta mariana victoria a spaniei portugheză mariana vitória 31 martie 1718 15 ianuarie 1781 a fost regină a portugaliei și soția regelui iosif i. Infanta pilar primul copil al altețelor lor regale contele și contesa de barcelona s a născut la 30 iulie 1936. Sofía a greciei sofía margarita victoria federica.

A fost de asemenea regent al portugaliei. 20 decembrie 1963 madrid este fiica cea mai mare a regelui juan carlos i al spaniei și a reginei sofia a spaniei. A trăit pentru restul vieții în germania dedicându și timpul familiei.

Infanta blanca a spaniei 7 septembrie 1868 25 octombrie 1949 a fost fiica cea mare a lui carlos duce de madrid pretendent carlist la tronul spaniei sub numele de carlos al vii lea și a primei soții prințesa margherita de bourbon parma. Infanta pilar a decedat astăzi 8 ianuarie 2020 la madrid. Infanta maría de la paz a spaniei maría de la paz de borbón y borbón.

Este a patra în linia de succesiune la tronul spaniei. Doña cristina infantă a spaniei n. Este a șasea în ordinea succesiunii la tronul spaniei după fiicele fratelui ei regele felipe al vi lea sora ei infanta elena și copiii acesteia.


Felipe Vi Wikipedia


Maria Isabella Of Spain Wikidata


File The Infanta Dona Maria Cristina De Borbon Y Battenberg Daughter Of Alfonso Xiii Jpg Wikimedia Commons


Regele Spaniei I A Retras Surorii Sale Titlul De Ducesă Infanta Cristina Si Soţul Său Au Pătat Imaginea Monarhiei Evenimentul Zilei


Royal Wedding Bouquets Page 2 The Royal Forums


Infanta Elena Condusă La Altar De Tatăl Ei Media 201743


Infanta Elena A Spaniei Divorteaza Mobile


Infanta Cristina A Spaniei A Fost Achitată Audio Radio Romania Oltenia Craiova


Infanta Elena Duchess Of Lugo Wikidata


The King And Queen Of Spain Regii Reginele Printii Si Printesele Spaniei


Queen Letizia Of Spain Wikipedia


BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya