vineri, 24 decembrie 2021

Federatia Romana De Natatie Si Pentatlon Modern

Cel de al doilea organism din cadrul frnpm forul tehnic. Echipa clasată pe primul loc va primi cupă diploma şi titlul de echipa campioană naţională de copii 10 si 11 ani.


Sincron Perfect Intre Mercedes Benz Romania și Federația Romană De Natație și Pentatlon Modern

A fost ales la data de 01 nov 2013 in cadrul adunarii generale.

Federatia romana de natatie si pentatlon modern. Cel de al doilea organism din cadrul frnpm. Federatia romana de natatie si pentatlon modern romanian swimming and modern pentathlon federation fondata 1930 founded 1930 romania 021972 bucuresti str. Biroul federal al federatiei romane de natatie si pentatlon modern va functiona pe perioada 2013 2017.

Art 7 federatia in colaborare cu agentia nationala antidoping au obligatia de a adopta permanent si de a face cunoscute tuturor celor implicati in natatie si pentatlon modern. Primaria municipiului brasov 2. A fost ales la data de 01 nov 2013 in cadrul adunarii generale.

Federatia romana de natatie si pentatlon modern organizeaza. A sportivii care intră în anul i în învăţământul superior curs de zi şi solicită trecerea la un club universitar din localitatea respectivă. Biroul federal al federatiei romane de natatie si pentatlon modern va functiona pe perioada 2013 2017.

7 1 masurile pe care considera ca trebuie sa le adopte pentru prevenirea si combaterea la nivelul ramurilor a fenomenului de dopaj. Campionatul national de inot masters editia a x a brasov 14 15 martie 2020 parteneri. Campionatul national de seniori si juniori pitesti pitesti 06 6 2001 10 6 2001 23 5 2001 30 5 2001 campionatul national de juniori 1 si 2 pitesti pitesti 05 4 2001 08 4 2001 22 3 2001 29 3 2001 campionatul national de juniori 2.

Federaţia română de nataţie şi pentatlon modern poate aproba transferarea sportivilor fără acordul scris dezlegarea al clubului în următoarele situaţii. Locurile i în probele individuale şi ştafete vor primi titlul de campion national medalii si diplome locurile ii si iii medalii si diplome iar locurile iv vi diplome. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in natatia romaneasca la nivel national si international puteti accesa unul din cele doua site uri oficiale ale federatiei romane de natatie si pentatlon modern www frnpm ro sau.

Natatie sarituri in apa pentatlon ape deschise masters regulamente inot sincron regulament fina informatii utile taxe si vize antidoping medicale nutritie formulare decizii linkuri utile calculator fina despre noi statut.


Sincron Perfect Intre Mercedes Benz Romania Si Federatia Romana De Natatie Si Pentatlon Modern Atelierul De Stiri


Concurs Interjudetean Copii 9 Ani Federatia Romana De Natatie Si Pentatlon Modern


Frnpm Frnpm Organizează Sambătă Campionatul Național Facebook


Frnpm Rezultatele Campionatului Național Laser Run 2019 Facebook


Frnpm Home Facebook


Cupa Romaniei La Sprint Federatia Romana De Natatie Si Pentatlon Modern


Federatia Romana De Natatie Si Pentatlon Modern Timisplus Ro


Federaţia Romană De Nataţie Si Pentatlon Modern Se Aliază Cu Asociaţia Sport Business Chain Pentru Perfecţionarea Antrenorilor Agerpres Actualizează Lumea


Romanian Team Ready For Sc World Championships


Federatia Romana De Natatie Si Pentatlon Modern


Federatia Romana De Natatie Si Pentatlon Modern Archives U Cluj 1919


BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya